lördag 12 maj 2012

Enkelt plock - tex mex tapas



Fyllda cherry peppers
Cherry pepper är en liten chili med stor sötma och liten hetta.
Till 8 st:
3 msk philiadelphia
2 st skivor med serranoskinka, skurna i småbitar
1,5 tsk hackad färsk koriander
1 krm rivet limeskal
Blanda ingredienserna och fyll  chilin. Lägg upp på fat och dekorera med koriander. Jag malde även över lite av santa marias chili explosion.

Kyckling med mango mojo
8 st

8 st quadritos
8 st småbitar med grillad kyckling
8 tsk mango mojo
Lägg kycklingen på quadritos och toppa med mango mojon. Garnera med hackad koriander.



Gratinerade jalapeño halvor
Jag hann aldrig ta kort på den här rätten, de försvann i ett nafs!
Dessa är min favorit. Hettan från chilin, den rökta smaken från baconet och det krämiga från osten är ju en fantastisk kombo!
Bilden är från santamariaworld.com

4 portioner
1 burk red jalapeño halves
80g cheddarost i stavar
4 st baconskivor, delade på längden.

Lägg oststavarna i jalapeñon och linda baconskivorna runtom. Gratinera i ugnen i 200 grader i 3-4 min. Servera varma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar