lördag 12 maj 2012

Fylld frukostkorv med sting

Detta var en av mina favoriträtter som barn.


4 st frukostkorvar
1 liten gul lök
2 msk chilisås
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm senapspulver eller en liten klick senap
1 msk pressad apelsinsaft
½ tsk worchestersås
klippt persilja
1 dl riven ost

Ugn; 200 grader

Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i lite smör. Tillsätt resten av ingredienserna förutom korv och ost. Låt koka ihop ca 10 minuter.
Skär en djup skåra på längden i varje korv, lägg dem i en smord form. Fyll korvarna med fräset. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen i ca 15 min. Ta ut korvarna när de fått fin färg och servera med hemgjort potatismos och gurkskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar