
Med färdig tomatsås och ravioli så går den här rätten snabbt som ögat att tillaga. Gremolatan gör den här rätten väldigt frisk och god!
2 portioner
250 g nötfärs
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
0,5 st liten squash
1 msk smör
Gremolata
1 msk citronskal, rivet
2 msk bladpersilja, finhackad
2 st vitlöksklyftor
tomatsås, färdigköpt svampravioli
1. Börja med gremolatan. Tvätta och riv citronen. Skölj och torka bladpersiljan. Hacka bladpersiljan och vitlöken. Blanda samman.
2. Blanda ner gremolatan i färsen tillsammans med salt och peppar.
3. Skär squashen i 6-8 skivor. Gör köttfärsbiffar och lägg dem på var sin skiva squash och tryck till.
4. Stek köttfärsbiffarna ca 3 minuter på färssidan och lika länge på squashsidan.
5. Servera med tomatsås, svampravioli eller ris.
Gud vilken trevlig blogg! Bra för oss med noll fantasi när det kommer till mat! :)
SvaraRaderaTack Sofia! Det värmer!
SvaraRadera